Dockspelsteknik

Kurs och konsultation

Inom dockteater, tillverkning & spelteknik & scenbild erbjuder jag kurser på olika nivå och olika format.

Genom åren har jag haft åtskilliga kurser för barn, unga & vuxna i alla olika åldrar. För dockspelare, skådespelare, museipedagoger, lärare och alla andra yrkesgrupper som har upptäckt dockornas möjligheter.

Om du funderar på att kanske använda dockor i en föreställning och behöver en vägvisare in i dockornas värld via dockmakeri och dockspel har jag stor erfarenhet som konsult inom ”när, var, hur och varför”?

  • Behöver du instruktion i spelteknik för dockor/ masker/ objekt: grundläggande eller på mer avancerad nivå?
  • Önskar du få tips och instruktion om dockmakeri och tillverkning?
  • Sitter du med en docka i knäet som fortsätter vara stendöd hur du än gör, och behöver få hjälp att verkligen spela med den – ge dockan liv?
  • Samspelet mellan spelare och docka – vad gäller och vad händer?
  • Sambandet mellan scen och publik via en docka?

Jag skräddarsyr upplägget allt efter behov och önskemål. Är ni fler kan jag ordna lokal, alternativt kommer jag till Er dit det passar Er.

Välkomna att höra av Er!

Jag, mamma och förintelsen
Manus samt skådespelare: Eva Dällerud
Regi: Gunilla Orvelius, frilansande regissör och skådespelare
Dockmakare och instruktör: Annika Arnell